EXCLUSIV | Bogdan Cotleţ, din Atletico Textila: „Am primit un telefon de la regizorul serialului, am crezut că face mișto”

09 07. 2024, 11:29

Bogdan Cotleţ se numără printre actorii din serialul din Atletico Textila, ce urmează revină pe micile ecrane. Actorul, care-l interpretează pe „Vlăduț” în serial, a crezut inițial e o glumă, în momentul în care a fost sunat de regizorulul filmului.

Iată ce ne-a declarat în interviul de mai jos!

Bogdan Cotleţ, din Atletico Textila: „E un proiect greu”

Cum este să te întorci în Atletico Textila? Te așteptai să mai revină?

Am primit anul trecut un telefon de la George, regizorul serialului, în care îmi spunea că o să se reia Atletico Textila, și am discutat peste 5 minute (prietenește, bineînțeles), crezând că face mișto, și vrând să treacă la subiectul real al telefonului. În cele din urmă, a reușit să mă convingă că se reia.

Ne-am întâlnit, am citit 3 episoade, ne-am bucurat de revedere! Și este bine, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez la acest proiect, pentru că ai mei colegi au mult umor, și, în unele cazuri, și relaxare. E un proiect greu, dar la care ne face, din câte estimez eu, multă plăcere să lucrăm!

Ești foarte pasionat de muzică, ce trupe sau artiști noi ai mai descoperit în ultima vreme?

În ultima vreme muncesc extrem de mult, pentru că s-a nimerit ca în paralel cu Atletico Textila să mai filmez la încă un serial, la care încerc să păcălesc lumea că sunt și scenarist, nu doar actor, așa că nu prea am mai fost în mari căutari de nou. M-am pompat cu albumul „Coma Ecliptic” de la Between the Burried and Me, când aveam foarte mult de scris, ca să mă țin treaz. Ascult ca de obicei mult Porcupine Tree, Opeth și Genesis… Deși mă bruiază fiica foarte mult cu niște melodii în spaniolă, dintr-o chestie pentru copii…

Ce trăsături are în comun Bogdan Cotleţ, cu personajul său, Vlăduț?

Ai vreo amintire specială de la filmările primelor sezoane?

Sincer, a trecut atât de mult timp, că mai multe îmi amintesc colegii, și eu mă mir de parcă nu aș fi fost acolo. Am o amintire specială, dar nu cred că o pot povesti aici – pot spune doar că implică o secvență în care Andrei Mateiu (Costeluș) era întins pe o masă în vestiar, alți câțiva colegi în jurul lui, și un sunet de ușă care scârțâie.

Ce trăsături ai în comun cu personajul tău, Vlăduț?

Ochelariști, calculatoriști, ezitanți amândoi în unele situații

Cum s-ar descurca Vlăduț dacă ar fi convocat în Echipa Națională la acest EURO?

OHO!!!!! Ca jucător, l-ar durea șalele. Dar ca antrenor secund, care e noua poziție pe care o ocupă Vlăduț în sezonul 4… L-ar durea șalele. Și ar avea, probabil, la fel de multă autoritate ca profesoara lui de latină din liceu. Adică spre deloc.

Care este melodia pe care o ascultă Vlăduț înainte de meci?

„Run, Sally, Run!” a lui Carpenter Brut. Recomand melodia oricărei persoane care vrea să se energizeze. Poate nu e o idee bună să o asculți la volan…

Cum a fost revederea cu garda de veche din Atletico Textila?

Ca revederea cu niște membri ai unei familii pe care nu ți-ai dorit-o niciodată. Glumesc, evident că am fost cu toții entuziasmați de revedere, și m-am bucurat foarte mult și de noile adiții ale serialului – sunt actori tineri, foarte talentați și unii dintre ei chiar… oameni (râde).

Foto: PR Pro Tv